DEMO-DAGEN 2024
Mmmm...kom je ook een stukje proeven?
Genieten van een ontspannen sfeer, gezelligheid én heerlijke pizza's, tijdens één van onze demonstratiedagen? 
Data DEMOdagen ->klik hier<-

Niet gelijk kopen?
Huren kan ook!

Pizzaovenhuren

Pizzaovens, steenovens en houtovens;

Ze verschillen qua naam, maar doen allemaal hetzelfde: de lekkerste gerechten voortbrengen. Wij bieden ovens in alle soorten en maten en de hierbij behorende onderdelen zoals diverse soorten onderstellen en Accessoires naar wens. Wat past het best bij jouw situatie? Heb je vragen, neem dan gerustcontact met ons op of kom langs in onze showroom[Klik op onderstaande foto's voor meer info en prijzen]

 

Pizza oven geïsoleerd schoorsteen hoge deur   5.70 Onderstel 1   Pizzaset de luxe

 

             Schoorsteen Onze ovens zijn verkrijgbaar met en zonder schoorsteen. Een oven zonder schoorsteen kun je prima neerzetten op een open plek, komt de oven onder een afdak, is een schoorsteen noodzakelijk. Over het algemeen is ons advies om te kiezen voor een oven met schoorsteen omdat deze ovens gemakkelijker zijn in gebruik. De schoorsteen is afsluitbaar, om zo een ideale temperatuur te creëeren.   Afmeting Bij ons vind je ovens met een afmeting van 70, 80, 90 en 100 centimeter: ideaal voor thuisgebruik. Ook bieden we grotere ovens met een afmeting van 110, 120, 130 en zelfs 140 centimeter. Onderstellen hebben wij standaard in diverse soorten op voorraad maar kunnen ook in overleg op maat worden gemaakt. Voor de maten 130 en 140 adviseren wij een stenen of stalen onderstel.

  Vorm  Welke sfeer wil je creëeren? Heeft de oven een subtiele plek of krijgt hij een centrale functie? Het is helemaal aan jou. Met onze ovens kun je alle kanten op: ze zijn leverbaar in een rechte opstelling en als hoekmodel.  Uitstraling Beleef het vakantie gevoel! De pizzaovens hebben een mediterrane uitstraling en zijn opgebouwd uit vuurvaste stenen, waardoor ze echte sfeermakers zijn.   

Accessoires In onze eigen werkplaats maken we onderstellen op maat. Ook kun je bij ons terecht voor accessoires, zoals een pizzaschep, thermometer of spit.