DEMO-DAGEN 2018

Mmmm...kom je ook een stukje proeven??

De eerste demo dagen van het jaar zitten er op! Bedankt alle enthousiaste bezoekers voor weer een reeks gezellige dagen.
Heeft u de ontspannen sfeer en heerlijke gerechten helaas gemist? Geen probleem onderstaande dagen gaan we gewoon weer verder!
Zelf bereiden, bakken en eten! Van 19:00 tot 21:00 uur

Vrijdagavond 8 juni  
Vrijdagavond 15 juni 
Vrijdagavond 29 juni
Vrijdagavond 6 juli 
Vrijdagavond 20 juli 
Zaterdagmiddag 28 juli
(Van 16:00 tot 18:00 uur)

Komt u ook...?

Niet gelijk kopen?
Huren kan ook!

Pizzaovenhuren

 

Pizzaovens, steenovens en houtovens;

Ze verschillen qua naam, maar doen allemaal hetzelfde: de lekkerste gerechten voortbrengen. Wij bieden ovens in alle soorten en maten. Welke past het best bij jouw situatie? Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom[Klik op onderstaande foto's voor meer info]

 

1.Enkelwandige oven   2.Geisoleerde oven hoog   3.Geisoleerde oven laag

 

             Schoorsteen Onze ovens zijn verkrijgbaar met en zonder schoorsteen. Een oven zonder schoorsteen kun je prima neerzetten op een open plek, komt de oven onder een afdak, is een schoorsteen noodzakelijk. Over het algemeen is ons advies om te kiezen voor een oven met schoorsteen omdat deze ovens gemakkelijker zijn in gebruik. De schoorsteen is afsluitbaar, om zo een ideale temperatuur te creëeren.   Afmeting Bij ons vind je ovens met een afmeting van 70, 80, 90 en 100 centimeter: ideaal voor thuisgebruik. Ook bieden we grotere ovens met een afmeting van 110, 120, 130 en zelfs 140 centimeter.

 

4.Geisoleerde oven steen   5.Klei oven   6.Maximus oven

 

Vorm  Welke sfeer wil je creëeren? Heeft de oven een subtiele plek of krijgt hij een centrale functie? Het is helemaal aan jou. Met onze ovens kun je alle kanten op: ze zijn leverbaar in een rechte opstelling en als hoekmodel.  Uitstraling Beleef het vakantie gevoel! De ovens hebben een mediterrane uitstraling en zijn opgebouwd uit vuurvaste stenen, waardoor ze echte sfeermakers zijn.   
Accessoires In onze eigen werkplaats maken we onderstellen op maat. Ook kun je bij ons terecht voor accessoires, zoals een pizzaschep, thermometer of spit.